Bouw van 28 sociale huurappartementen in KIEM Pijnacker gestart!

Bouw van 28 sociale huurappartementen in KIEM Pijnacker gestart!

Het duurzame project KIEM ‘Wonen in de Scheg’ in Pijnacker bereikt weer een mijlpaal: de bouw van 28 sociale huurappartementen voor Staedion is officieel van start gegaan! Bouwbedrijf De Langen & Van den Berg zorgt ervoor dat deze duurzame woningen binnenkort realiteit zijn. Samen met de 72 sociale huurappartementen die al in aanbouw zijn, brengen we het totaal op 100 huurwoningen.

Een nieuwe mijlpaal voor KIEM
Deze 28 tweekamerappartementen zijn perfect voor ouderen, starters en kleine gezinnen. Gijsbert van Herk, bestuursvoorzitter van Staedion, benadrukt: “De vraag naar betaalbare en duurzame huurwoningen is enorm. De bouw van deze appartementen in Pijnacker is een geweldige stap richting de extra woningen die we in Pijnacker-Nootdorp willen realiseren. Dit project ondersteunt onze ambitie om concreet bij te dragen aan het verminderen van de woningnood.”

Duurzaam en toekomstgericht wonen
De 28 appartementen komen in het appartementengebouw Ruigrokweide. In dit gebouw staat duurzaamheid centraal. Dit sluit naadloos aan bij de groene en natuurinclusieve visie van KIEM. Met veel groen, speelgelegenheid en ontmoetingsplekken creëren we een levendige en gezonde leefomgeving. Dit draagt bij aan ons doel: een gelukkige leefwereld in de buurt!

Over KIEM
KIEM 'Wonen in de Scheg' is een ambitieus project van Janssen de Jong Projectontwikkeling in het noorden van Pijnacker. Deze wijk, De Scheg, omvat meer dan 300 huur- en koopwoningen. Sinds de start in 2018 zetten we in op duurzaamheid, natuurinclusief bouwen en klimaatadaptatie. KIEM ontkiemt stap voor stap tot een groene, fijne woonomgeving waar jong en oud met plezier samenkomen en genieten van woongeluk in de buurt.