Huren in De Scheg

Huren in De Scheg

Het aanbod sociale huurwoningen in Pijnacker wordt uitgebreid met maar liefst 72 appartementen. Op 31 augustus jl. werd hiertoe de realisatieovereenkomst ondertekend door Janssen de Jong Projectontwikkeling en bouwbedrijf De Langen & van den Berg. De huurwoningen maken onderdeel uit van nieuwbouwproject KIEM waar ruim 300 huur- en koopwoningen worden gerealiseerd.

Twee appartementencomplexen
De 72 sociale huurwoningen worden verspreid over twee appartementengebouwen en hebben een woonoppervlakte van ca. 65 m2. Woningcorporatie Staedion is de afnemer van de 72 appartementen in de gebouwen 'Kiemweide' en 'Hofmanweide'. Zij verzorgt te zijner tijd ook de verhuur van de appartementen. De bouw van de appartementencomplexen zal naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar starten.

Goede samenwerking
Stefan Boere, regiodirecteur West bij Janssen de Jong Projectontwikkeling: “Met trots zetten we een belangrijke stap in het vergroten van het woningaanbod in Pijnacker, met in dit geval betaalbare huurwoningen. Heel fijn dat we samen met onze partners een bijdrage kunnen leveren aan het terugdringen van het woningtekort in de vorm van een fijne wijk waarin iedereen zich thuis zal voelen!”

Tomas van den Berg, directeur bij bouwbedrijf De Langen & van den Berg: “Dit is niet de eerste bouwopdracht die wij van Janssen de Jong Projectontwikkeling mogen ontvangen en wij kijken er naar uit deze goede samenwerking nu dus te kunnen voortzetten. Het aantal projecten in de sociale woningbouw groeit binnen ons bedrijf en wij zijn dan ook heel blij de bouw van deze 72 kwalitatieve sociale huurappartementen voor onze opdrachtgever en Staedion te mogen gaan realiseren.”