Start verkoop fase 2

Start verkoop fase 2
Op 28 juni a.s. vindt het start verkoopevent plaats voor de tweede fase van KIEM. Je bent van harte welkom van 19.00 – 20.30 uur bij Grandcafé 1837 in Nootdorp, Kerkweg 2 te Nootdorp. Bij dit event zal het voltallige verkoopteam bestaande uit de makelaars van De Makelaars Jenné | Baars | Jenné en De Laen Makelaardij, financieel adviseurs, projectontwikkelaar, aannemer en kopersadviseurs aanwezig zijn. Bij hen kun je terecht voor het stellen van alle vragen die je kunnen helpen bij het kiezen van de woning naar jouw voorkeur. Tijdens dit event worden de verkoopbrochure en de prijslijst verstrekt.

Vanaf 28 juni 2023 (na afloop van van het event) t/m 9 juli 2023 tref je op de projectwebsite www.kiemwonen.nl een digitaal inschrijfformulier aan, waarmee je je kunt inschrijven voor een woning.

Heb je interesse in een woning in KIEM fase 2, lees dan vooraf de Verkoopprocedure fase 2 door. Dan ben je helemaal op de hoogte van het verkoopproces.

Maak kennis met de eengezinswoningen

Verdeeld over 2 woonblokken worden 11 eengezinswoningen aangeboden. 9 woningen hebben een woonoppervlakte van 118m2, de 2 hoekwoningen met kenmerkende dwarskap hebben een woonoppervlakte van 127m2.   

De woningen zijn gelegen aan de parkzone van de nieuwe woonwijk, zo heb je aan de voorzijde een heerlijk vrij uitzicht. De achtertuin is gelegen op het noordoosten. 
De woning is op de begane grond ingedeeld met een keuken aan de voorzijde en woonkamer grenzend aan de achtertuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De tweede verdieping is vrij indeelbaar en biedt ruimte voor het realiseren van 1 of 2 extra slaapkamers. De hoekwoningen met dwarskap zijn standaard voorzien van 4 slaapkamers. 

De woningen zijn volledig gasloos en voldoen aan de laatste installatietechnieken. Iedere woning krijgt een eigen woninginstallatie, de kosten voor de installatie zijn inbegrepen in de v.o.n. prijs.
v.o.n. prijzen vanaf € 459.000,-