Verkoop fase 2 gestart

Verkoop fase 2 gestart

De verkoop van KIEM fase 2 is gestart. Gisteren 28 juni vond het verkoopevent plaats bij Grandcafé 1837 in Nootdorp. Wij kijken terug op een geslaagde aftrap van de verkoop en danken via deze weg alle aanwezigen voor hun interesse en komst.

Inschrijven voor een woning

Op de website vind je t/m 9 juli 2023 het inschrijfformulier om je in te schrijven voor een woning naar voorkeur. Op 9 juli 2023 om 23.59 uur sluit de inschrijving. Uiterlijk 12 juli 2023 vindt de toewijzing plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de kavels. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan belt de makelaar je uiterlijk 12 juli 2023 voor het inplannen van een verkoopgesprek. De verkoopgesprekken vinden plaats vanaf week 28. 

Zekerheid voorop, doe een financiële check!
Een belangrijk onderdeel van de toeschrijving is het kunnen overleggen van een financiële check. Vaes Finance en Toussaint’s Financiële Planning & Advies adviseren je graag over jouw financiële mogelijkheden. Uiteraard staat het ook vrij om een adviseur naar eigen keuze om advies te vragen. 
Bij de inschrijving vragen wij je om de resultaten van de financiële check toe te voegen. Dit kan door het uploaden van het formulier dat je hebt ontvangen van de adviseur, of door het invullen en uploaden van het formulier dat is bijgevoegd bij de verkoopprocedure. Inschrijfformulieren waarbij een financiële bijlage ontbreekt, zullen in de eerste toewijzingsronde niet meegenomen worden en worden automatisch op de reservelijst geplaatst.

Verkoopdocumentatie
Op de website is de verkoopdocumentatie in te zien, onder het kopje downloads tref je de verkooptekeningen, technische omschrijving en informatie over kopersopties. Wij vragen je de stukken alvorens inschrijving goed door te nemen om zo een overwogen keuze te maken voor een woning. Mochten er vragen zijn, dan staan de makelaars voor je klaar om je verder te helpen!